1 κιλό χοιρινό κρέας από λαιμό χωρίς κόκαλο κομμένο σε μπουκιές
3 λουκάνικα Φρανκφούρτης
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 κύβο ζωμό κοτόπουλο
1 δαφνόφυλλο
50 γρ. ξύδι μπαλσάμικο
330 γρ. μπύρα
50 γρ. μέλι
1 κ.σ. δενδρολίβανο αποξηραμένο
αλάτι
πιπέρι
Πηγή: http://akispetretzikis.com/el/categories/kreas/h-thgania-toy-akh
Υλικά:
Σε ένα βαθύ τηγάνι ρίχνουμε τη 1 κ.σ. ελαιόλαδο, την καίμε, ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε. Αφού τα σοτάρουμε, τα βγάζουμε από το τηγάνι.
Προσθέτουμε την άλλη 1 κ.σ. ελαιόλαδο, την καίμε, ρίχνουμε τα λουκάνικα και τα σοτάρουμε και αυτά. Αφού τα σοτάρουμε, τα βγάζουμε από το τηγάνι.
Ρίχνουμε την τελευταία κ.σ. από το ελαιόλαδο, ρίχνουμε το κρέας και το σοτάρουμε πολύ καλά ώστε να πάρει χρώμα από όλες τις μεριές.
Όταν το σοτάρουμε, προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τα λουκάνικα και τα τσιγαρίζουμε.
Έπειτα, προσθέτουμε το ξύδι, τη μπύρα, το μέλι, το δενδρολίβανο, τον κύβο, το δαφνόφυλλο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Κλείνουμε το καπάκι, χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε για μία ώρα.
Μπορούμε να τη συνοδεύσουμε με ρύζι, πουρέ ή πατάτες.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου