Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ

   Απλά δεν υπάρχει!!! Μία από τις καλύτερες συνταγές που έχω δοκιμάσει...


Υλικά για 6 μερίδες:
6 μπριζόλες χοιρινές λαιμού
1 κρεμμύδι περασμένο από το multi
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
αλάτι
πιπέρι
1-2 πατάτες κομμένες σε κάθετες χοντρές ροδέλες
2 πιπεριές σε ροδέλες
2 ντομάτες σε ροδέλες
300 γρ. κασέρι σε φετάκια (εγώ έβαλα λαδοτύρι)
2 κ.σ. ελαιόλαδο
ρίγανη

Προετοιμασία:
   Αλατοπιπερώνουμε τις μπριζόλες μας. Αλέθουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το ελαιόλαδο στο multi και πασπαλίζουμε τις μπριζόλες με το μείγμα αυτό.
   Κόβουμε 6 κομμάτια αλουμινόχαρτο σε μέγεθος τόσο ώστε να τυλίγονται οι μπριζόλες και τα απλώνουμε στον πάγκο μας. Κόβουμε 6 κομμάτια λαδόκολλα ιδίου μεγέθους και τα τοποθετούμε πάνω από τα αλουμινόχαρτα.
   Τοποθετούμε στη μέση της κάθε λαδόκολλας μία ροδέλα πατάτας, από πάνω βάζουμε την μπριζόλα, βάζουμε και τις πιπεριές, τη ντομάτα ρίχνουμε λίγη ρίγανη και αλατοπιπερώνουμε. Τοποθετούμε από πάνω και το τυρί.
 Κλείνουμε τις λαδόκολλες, κλείνουμε και τα αλουμινόχαρτα κάνοντας πακετάκια.
   Στο ταψί του φούρνου, τοποθετούμε τα πακετάκια το ένα δίπλα στο άλλο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 1 1/2 με 2 ώρες, ανάλογα πόσο θέλουμε να "λιώνει" η μπριζόλα μας.


Πηγή:http://www.alphatv.gr/shows/entertainment/eleni/webtv/hoirines-mprizoles-sti-ladokolla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου