Σήμερα θα σου παρουσιάσω τον πιο εύκολο τρόπο για να φτιάξεις κάτι για τη λιγούρα ή για να μην πετάξεις το μπαγιάτικο ψωμί σου. Είναι μία ιδέα από το αγαπημένο μου περιοδικό "Ζάχαρη κι αλεύρι".
Υλικά:
50 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αποξηραμένο βασιλικό
2 σκελίδες σκόρδο
τυρί του τοστ ή τριμμένο τυρί
15 φέτες ψωμί
Προετοιμασία:
Βάζουμε στο μούλτι το ελαιόλαδο, τον βασιλικό και το σκόρδο και τα χτυπάμε.
Υλικά:
50 γρ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. αποξηραμένο βασιλικό
2 σκελίδες σκόρδο
τυρί του τοστ ή τριμμένο τυρί
15 φέτες ψωμί
Προετοιμασία:
Βάζουμε στο μούλτι το ελαιόλαδο, τον βασιλικό και το σκόρδο και τα χτυπάμε.
Απλώνουμε τις φέτες του ψωμιού σε ένα αλουμινόχαρτο και απλώνουμε το μείγμα του λαδιού με ένα κουταλάκι.
Βάζουμε από πάνω το τυρί και τα βάζουμε στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο γκριλ. Σε 5-10 λεπτά (ανάλογα το φούρνο) είμαστε έτοιμοι!!!!!
Σ.σ.: Εγώ φτιάχνω περισσότερο μείγμα και το φυλάω σε ένα γυάλινο δοχείο στο ψυγείο για να έχω ανά πάσα ώρα και στιγμή 😉
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου