Επιτέλους και ένα σπιτικό παγωτό που είναι παγωτό και όχι... γρανίτα!!! (Στη φωτογραφία είναι λίγο λιωμένο γιατί δεν έβρισκα το κινητό για να βγάλω φωτογραφία 😅)
Όσες μπανάνες θέλουμε (για το μπολάκι της φωτογραφίας - για μία δόση δηλαδή - χρειάστηκα 1 μπανάνα)
Σιρόπι σοκολάτας (προαιρετικά)
Προετοιμασία:
Κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες, τις βάζουμε σε ένα μπολ και τις βάζουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες (Εγώ που δεν έφτιαξα πολύ, τις άφησα για 3 ώρες). '
Επειτα τις βγάζουμε από την κατάψυξη και τις αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου για 4-5 λεπτά να μαλακώσουν λίγο.
Τις χτυπάμε στο multi ή στο μπλέντερ μέχρι να λιώσουν και να πάρουν την υφή του παγωτού.
Σερβίρουμε γαρνίροντας με σιρόπι σοκολάτας.
Διατηρείται στο ψυγείο σε κλειστό μπολ χωρίς να γίνει κρύσταλλα.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου